Hoe word ik lid

LETS Leuven is geen voordelige klusjesdienst en geen platform om overtollige spullen je huis uit te krijgen. Daarvoor kan je heel gemakkelijk terecht op tweedehands.be, gift.be ed. Wij zijn een sociaal netwerk waar je op vriendschappelijke manier burendiensten doet met meer mensen dan je onmiddellijke buren.

Daarom vinden we het zo belangrijk dat nieuwkomers snel integreren in de groep en organiseren we 2x per jaar een nieuwkomersbijeenkomst. In ruim twee uur krijg je uitleg over de praktische werking en we dompelen je onder in onze LETS spirit. We stimuleren je om een eerste transactie af te spreken. We proberen zo te vermijden dat er teveel “papieren” leden zijn, dit zijn letsers die er niet in slagen om vertrokken te geraken in ons ruilsysteem.

De nieuwkomersbijeenkomst gaat meestal door op een zaterdagochtend of een vrijdagavond, eenmaal in het voorjaar (rond februari) en eenmaal in het najaar (rond september). Het bijwonen van zo’n bijeenkomst is een vereiste om lid te kunnen worden van onze Leuvense letsgroep.

Wil je vrijblijvend deelnemen aan onze eerstvolgende nieuwkomersbijeenkomst, geef je gegevens door aan ons instapteam en we contacteren je zo snel mogelijk.

Contacteer het instapteam

of mail naar instapteam.letsleuven@gmail.com